Opleidingenoverzicht

Trainersopleiding

Nu ik er toch ben, leg ik mijn pad wel naast het jouwe

In de trainersopleiding staat de uitnodiging van een wederzijdse ontmoeting centraal. Als trainer nodig je de cursisten uit om mee te gaan in hun eigen lerende ontdekkingsreis. Dit vraagt van jou als trainer de bereidheid om in deze ontmoeting jouw bron van eigen kennis van de eigen doorleefde ervaring in te zetten.

Een trainer in een opleiding of workshop heeft een bijzondere plek. Zijn vakmanschap, leiderschap en inzet van zijn eigenheid is als een instrument in de ontmoeting. Dit is een ontmoetingsprincipe en een essentieel uitgangspunt van deze opleiding. Op dit snijvlak van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling biedt deze opleiding je de mogelijkheid om op een inspirerende wijze te werken met wie jij als trainer bent. Wie je als trainer bent en hoe je jouw training of workshop neerzet, is bepalend voor wat je terugkrijgt van de cursisten. We besteden aandacht aan het werken met je stem, adem en lijf. In deze ontdekkingsreis is er ook aandacht voor jouw inspiratie in kunst, muziek, verhalen en gedichten, jouw muze.

Voor wie

Cursisten die de driejarige opleiding in Professionele Communicatie hebben afgerond en zich binnen hun vakgebied als trainer of (groeps)leider willen ontwikkelen, die met groepen op identiteitsniveau willen werken en bereid zijn zichzelf in te zetten als middel tot leren.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Phoenix Opleidingen.

  • Start opleiding 27 aug 2018
  • Duur opleiding 4 maanden
  • Docent(en) Morten Hjort, Thecla Kroese-Looman
  • Instituut Phoenix Opleidingen
  • Vooropleiding HBO
  • Prijs € 3.650,00

Gerelateerde onderwerpen