Opleidingenoverzicht

Oog in oog met kwetsbaarheid: Masterclass Voice Dialogue met Marijke Leys

Bevrijden van schaduwkanten! Voor ervaren Voice Dialogue facilitators

Het Balkon is zeer blij dat het Marijke Leys bereid gevonden heeft om op 7 en 8 maart 2019 een Masterclass Voice Dialogue te komen geven in Nederland, naar aanleiding van het verschijnen van haar boek Oog in oog met kwetsbaarheid. Marijke is de oprichter van het Voice Dialogue Instituut België en expert in het werken met gekwetste en getraumatiseerde kindstukken. In deze tweedaagse training laat ze zien hoe je zorgvuldig en liefdevol met deze delen kunt werken. Hieronder tref je alle informatie over dit programma.

Heb je enige ervaring in het werken met Voice Dialogue? Wil je meer ervaring opdoen in het werken met de onderliggende kwetsbaarheid van je cliënt?

We beschermen ons voortdurend tegen kwetsbaarheid en proberen te voorkomen dat we pijn lijden of dat er iets mis gaat. In Voice Dialogue gaat het erom opnieuw contact te maken met deze kwetsbaarheid en de gevoeligheid van het innerlijke Kind. Zodat de cliënt die gevoelens weer tot zijn of haar beschikking krijgt en er meer bewustzijn over heeft. Dat leidt tot meer verbondenheid, intimiteit, moed en meer keuzevrijheid. Je oefent met contact maken met kwetsbaarheid, zowel in de rol van facilitator als in de rol van cliënt. We gebruiken de kennis uit de Voice Dialogue en werken ook met het wetenschappelijke onderzoek van Brené Brown naar kwetsbaarheid, perfectionisme en schaamte.

Kosten training: € 595,-
Kosten verblijf: € 1,- (inclusief BTW)

Aanschaf publicatie: € 24,95

Aantal deelnemers: maximaal 15
Locatie: het Balkon in Vasse
Erkenning NOLOC: PE-punten door leden zelf aan te vragen bij de NOLOC


Voor meer informatie over de masterclass en aanmelding, zie het Balkon.

  • Start opleiding 7 mrt 2019
  • Duur opleiding 2 dagen
  • Docent(en) Judith Budde, Karin Brugman en René Meijer
  • Instituut het Balkon
  • Vooropleiding hbo
  • Prijs € 630,00

Gerelateerde onderwerpen