Opleidingenoverzicht

Basistraining Voice Dialogue

In deze basistraining ontdek je de kracht van Voice Dialogue en ga je samen met anderen aan de slag om je eigen 'ikken' (subpersonen) beter te leren kennen. Tevens maak je 'vlieguren' om als professional met deze methode te kunnen werken. Je krijgt meer inzicht in je innerlijke drijfveren en in die van je cliënten en deelnemers. Zowel op persoonlijk als professioneel gebied.

Inhoud training
Uitleg over de theorie van Voice Dialogue en het leren werken met de methode. De individuele leerwensen van de deelnemers bepalen verder de invulling van de training. Iedere deelnemer ondergaat en faciliteert diverse sessies. Verplichte literatuur: 'Ik ken mijn ikken'.

Doelgroep
Voor ervaren coaches, trainers, loopbaanbegeleiders, acteurs, regisseurs en andere professionals die individuen begeleiden en die hun repertoire uit willen breiden met Voice Dialogue. Deze methode kun je goed combineren met andere methodieken en werkvormen. Vooropleiding: HBO + of relevante opleiding of ervaring (3H).

Voorafgaande aan de training vindt een telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Dit gesprek is bedoeld om de wederzijdse verwachtingen af te stemmen en te kijken of jouw leerbehoefte als deelnemer past bij wat wij bieden in de training.

Voor meer informatie en aanmelding, zie B.E.E.R. Collewijn/Mulder opleidingen.

  • Start opleiding 23 mei 2019
  • Duur opleiding 3 dagen
  • Docent(en) Berry Collewijn en Lex Mulder
  • Instituut B.E.E.R. Collewijn/Mulder opleidingen
  • Vooropleiding hbo
  • Prijs € 795,00

Gerelateerde onderwerpen