Opleidingenoverzicht

Training Communicatie, Interactie & Managementvaardigheden voor Niet-Leidinggevenden (KIM/NL)

Wat is KIM/NL?

De KIM/NL is een intensieve training beinvloeden waarin je je leiderschap ontwikkelt en je communicatieve vaardigheden vergroot. Je leert hoe je mensen mee kunt krijgen in je ideeën zonder op een hiërarchische positie te kunnen terugvallen. In deze training ontwikkel je een persoonlijke leiderschapsstijl die je helpt effectief invloed uit te oefenen. 

Wat heb je aan deze training beinvloeden?

Je wordt effectiever in het invloed uitoefenen op je omgeving, sturen, onderhandelen en motiveren. Hierin ontwikkel je een persoonlijke stijl.

Is deze training wat voor jou?

Je hebt inhoudelijke kennis van zaken en wilt dat jouw ideeën 'opgepikt' worden, bijvoorbeeld door het management. Voor professionals op academisch/hbo-niveau met de ambitie om leiding te geven, plaatsvervangend leidinggevenden en afdelingshoofden, deelnemers aan MD-trajecten, beleids- en stafmedewerkers en projectleiders. Deelname vraagt betrokkenheid en een aanzienlijke tijdsinvestering. Wij zijn ervan overtuigd dat die investering ruimschoots wordt gerechtvaardigd door de duurzame verbetering van je functioneren.

Resultaat

De training KIM/NL zet je in beweging. Je zelfbewustzijn als (inhoudelijk) leider groeit. Je hebt een duidelijker idee over hoe je overkomt op anderen en beter zicht op de eigen kwaliteiten en minder sterke kanten. Je doorziet veel beter wat er gebeurt omdat je meer inhoudelijke kennis hebt over interactie en management. Daardoor kun je gerichter kiezen welke persoonlijke kwaliteiten je inzet. Ook krijg je meer oog voor verhoudingen binnen teams, netwerken en de belangen van de partijen waar je tot nu toe op stukliep. Voor de organisatie ben je effectiever en je deskundigheid wordt beter benut. Je legt meer gewicht in de schaal, krijgt meer aandacht voor jouw verhaal en kunt meer bereiken. Doordat je wezenlijk anders leert doen en denken (wat vele stappen verder gaat dan het aanleren van 'trucjes') kom je in uiteenlopende werksituaties beter beslagen ten ijs. Bovendien vormt de training de aanzet tot een leerproces dat nog lang doorgaat na het laatste blok.

Programma

De training KIM/NL bestaat uit 4 blokken van 3 dagen. De blokken zijn verspreid over 6 maanden. Deelnemers overnachten tijdens de trainingsblokken in het conferentieoord. Van Harte & Lingsma verzorgt de overnachtingen.

Prijs: €5955,-  excl. BTW en kosten conferentieoord.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Van Harte & Lingsma.

 

  • Start opleiding 20 aug 2019
  • Duur opleiding zes maanden
  • Docent(en) Trainer Van Harte & Lingsma
  • Instituut Van Harte & Lingsma
  • Vooropleiding hbo
  • Prijs € 6.095,00

Gerelateerde onderwerpen