Opleidingenoverzicht

Training progressiegericht coachen

Deze zesdaagse opleiding, die wordt verzorgd door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, is bedoeld voor professionals die progressie willen bereiken met hun cliënten en die de oplossingsgerichte interventies (zoals schaalvragen, de cirkeltechniek, indirecte procescomplimenten, vragen naar eerdere successen enzovoorts) en grondhouding steeds preciezer en grondiger in de vingers willen leren krijgen.

Gedurende zes opleidingsdagen gaat u aan de slag met de oplossingsgerichte technieken bij individuele coachingsvragen en teamcoachingsvragen. U krijgt veel gelegenheid om te oefenen met uw eigen cases en op de trainers.

Door de zes intensieve dagen wordt uw oplossingsgerichte repertoire steeds uitgebreider en gaan uw interventies steeds haarscherper en vloeiender worden. Deelnemers leren hoe ze de oplossingsgerichte interventies bij diverse interacties en in diverse contexten (een op een context, teams) soepel toe te passen. De opleiding is bedoeld voor coaches en professionals die oplossingsgericht werken interessant vinden en er steeds beter in willen worden. De opleiding vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Trainingsbureau Progressiegericht Werken.

  • Start opleiding 5 mrt 2020
  • Duur opleiding Zes bijeenkomsten
  • Docent(en) Coert Visser, Gwenda Schlundt Bodien
  • Instituut Trainingsbureau Progressiegericht Werken
  • Vooropleiding HBO werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.695,00

Gerelateerde onderwerpen