Opleidingenoverzicht

Opleiding Dieper Coachen Senior Practitioner niveau

Verdiep en verstevig uw coachfundament

Soms keert de coachvraag van een cliënt steeds terug en lijken interventies geen langdurig effect te hebben. Om toch verder te komen is het nodig om uw coaching te richten op diepere lagen, schijnbewegingen van uw cliënt te doorbreken en samen op zoek te gaan naar diepere blokkades op het niveau van identiteit en zingeving.

Dieper Coachen Senior Practitioner is de vervolgopleiding van de Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. U leert diepgaande, individuele veranderprocessen te begeleiden en richt uw interventies op datgene wat voor de cliënt ten diepste relevant is. Uw begeleidt uw cliënt op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. Omdat u een ander niet verder kunt brengen dan u zelf bent, doorleeft u tijdens de opleiding uw eigen thema´s ten diepste en maakt u als persoon grote groei door.

De vervolgopleiding Dieper Coachen is eclectisch: alle relevante stromingen in coaching komen aan bod. Door intensief met de verschillende theorieën, technieken en methodes te werken, ervaart u hoe zij elkaar versterken en bekwaamt u zich in de toepassing. De opleiding is daarom bij uitstek geschikt om uw coachfundament te verstevigen.

De opleding start in september 2016, de exacte startdatum is nog niet bekend.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Alba-Academie.

 

 

  • Start opleiding 17 sep 2018
  • Duur opleiding 10 maanden
  • Docent(en) Suzanne Smeenge, Frans Besseling, Jane Coerts
  • Instituut Alba-academie
  • Vooropleiding HBO-diploma op Bachelor niveau en Coachopleiding van minimaal 500 uur (diploma)
  • Prijs € 5.250,00

Gerelateerde onderwerpen