Opleidingenoverzicht

NOBCO 5-day sprint challenge naar EIA-certificering

Overgewaaid uit Engeland introduceert NOBCO in 2022 ook in Nederland de 5 Day Sprint Challenge (5DSC) voor coaches die hun European Individual Accreditation (EIA) willen behalen en een EQA-coachopleiding hebben gevolgd. De 5DSC is een intensieve, uitdagende en bovenal leuke manier om jouw voornemen om een EIA-certificering aan te vragen nu écht op te pakken. Vijf dagen achtereen, 1 uur per dag!

Nog maar een paar stappen

Met een certificaat van een EQA-coachopleiding op zak kom je in aanmerking voor vrijstellingen voor je EIA-aanvraag. Je hoeft de acht EIA-competenties niet meer aan te tonen, omdat die al tijdens je opleiding zijn getoetst.

Doe je je EIA-aanvraag binnen 2 jaar na het afronden van je EQA-opleiding, dan heb je ook vrijstelling van een leerjournaal en van een casestudie. Dat scheelt echt! Is het langer dan 2 jaar geleden dat je je EQA-opleiding afrondde, dan schrijf je wel een leerjournaal, maar je behoudt vrijstellingen van een casestudie en het aantonen van de competenties. Dus met EQA ben je in alle gevallen maar een paar stappen verwijderd van je individuele accreditatie. Voor die laatste stappen organiseren we de 5 Day Sprint Challenge. Doe je mee?

Wat houdt de 5DSC in

Tijdens de 5DSC kom je vijf achtereenvolgende dagen een uur online bij elkaar met een kleine groep coaches én een mentor. Samen neem je alle stappen en onderdelen van de EIA-aanvraag door. Aan het einde van de week weet je precies welk EIA-certificeringsniveau voor jou haalbaar is, wat je hiervoor nog moet doen en wanneer je je aanvraag kunt afronden. Kortom, je geeft een echte impuls aan jouw certificeringsvoornemen. En als je om de 5DSC-contacturen heen extra tijd inplant kun je in deze ene week je aanvraag zelfs helemaal compleet maken en indienen.

Voor meer informatie en aanmelden, zie NOBCO.

  • Start opleiding 13 jun 2022
  • Duur opleiding 5 dagen
  • Docent(en) mentor NOBCO
  • Instituut NOBCO
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 799,00

Gerelateerde onderwerpen