Opleidingenoverzicht

Post-hbo-opleiding Systemisch teamcoach en teamtrainer (feb. '23)

Intensieve vervolg opleiding voor ervaren trainers en coaches: groepsdynamisch en systemisch werken met teams

Ben je op zoek naar diepgaand inzicht in de dynamiek en wetmatigheden van systemen? Wil je je als teamcoach professioneel en persoonlijk ontwikkelen door het onderzoeken van je systemische bagage? Zoek je een opleiding waarin je teams zowel groepsdynamisch als systemisch leert coachen en trainen op de bovenstroom en de onderstroom?

In de post-hbo-opleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer leer je jezelf als belangrijkste teamcoaching instrument in zetten door het onderzoeken van je magische plek en je dienende plek als teamcoach. Je leert teamcoaching methodieken op de bovenstroom en de onderstroom van teamsamenwerking. Tijdens de opleiding ontwikkel je een systemische en groepsdynamische bril om te kijken naar het systemisch krachtenveld dat de teamsamenwerking beïnvloedt, en leer je groepsdynamische en systemische werkvormen voor teams.

In deze teamcoachingopleiding ervaar je hoe het is om binnen een groep op het scherpst van de snede te worden begeleid in je persoonlijke ontwikkeling en krijg je opdrachten op maat die je helpen om het beste uit jou als teamcoach en teamtrainer te halen. Dit proces leer je ook in je eigen groepen begeleiden, zodat je teams met ziel en zakelijkheid kunt coachen en trainen binnen de organisatieontwikkelingen.

Voor wie?

De post-hbo-pleiding Systemisch Teamcoach en Teamtrainer is bedoeld voor coaches en trainers die zichzelf als kernachtig teamcoaching instrument willen ontwikkelen.

Resultaat

Systemische persoonlijke en professionele ontwikkeling als coach en trainer. Na het volgen van deze post-hbo-Teamtrainer en Teamcoachopleiding kun je groepsdynamisch en systemisch werken met teams.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Blankestijn en Partners

  • Start opleiding 9 feb 2023
  • Duur opleiding 9 maanden
  • Docent(en) Silvia Blankestijn
  • Instituut Blankestijn & Partners
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 5.080,00

Gerelateerde onderwerpen