Opleidingenoverzicht

Opleiding energetisch coach

Over de opleiding Energetisch Coach (voorheen Energetisch Therapeut)

In de tweejarige opleiding Energetisch Coach van Sonnevelt leer je hoe je kunt vertrouwen op je intuïtie en hoe je daarin anderen kunt coachen. Vitale mensen durven te vertrouwen op hun gevoel: in de opleiding Energetisch Coach leer je dit prachtige vermogen te omarmen en kundig in te zetten voor begeleiding.

Door je intuïtieve vaardigheden te ontwikkelen neemt je sensitiviteit toe en krijg je diepgaand inzicht in jezelf en in anderen. Je leert opnieuw open te staan voor innerlijke signalen en de stroom van het leven te vertrouwen. Als de levensenergie stagneert, nemen vitaliteit en levensvreugde af en kunnen disbalans en ziektesymptomen het gevolg zijn.

De innerlijke wijsheid die je verkrijgt kun je toepassen op verschillende levensgebieden, zoals relaties, werk en gezondheid. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Energetisch Coach

Tijdens de opleiding Energetisch Coach herstel en verdiep je het contact met je intuïtie en sensitiviteit, waarbij ook diepere lagen van bewustzijn worden aangeraakt. Je krijgt in deze opleiding handvatten om je intuïtie tot een bruikbaar instrument te maken. Ook leer je hoe je als energetisch coach cliënten met levensvragen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau kunt begeleiden. Een door Sonnevelt opgeleide Energetisch Coach beschikt over diverse methoden om levensenergie te laten stromen bij cliënten waardoor een verstoorde balans weer hersteld wordt.

De opleiding heeft meerdere startdata en -locaties in oktober 2022. Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen

 

  • Start opleiding
  • Duur opleiding 16 maanden
  • Docent(en) Trainer Sonnevelt
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 5.694,00

Gerelateerde onderwerpen