Opleidingenoverzicht

Leergang Intuïtie in Coaching

Intuïtieve, persoonlijke kracht voor coaches

Als coach is het stimulerend en uitdagend om jezelf voortdurend te ontwikkelen. Ben je op zoek naar verdieping van je kennis en vaardigheden en bovenal het versterken van het contact met jezelf en je bewustzijn over je sterke en zwakkere kanten?

Je herkent – of vermoedt – dat er nieuwe mogelijkheden en een stevige innerlijke kracht vrijkomt, wanneer  je je intuïtie vaker benut en je wilt vaardigheden ontwikkelen om je coachees of cliënten te ondersteunen bij het benutten van de eigen intuïtie.

De nieuwe leergang ‘Intuïtie in Coaching’ versterkt jouw mogelijkheden om de verbinding met de ander werkelijk aan te gaan, van hart tot hart. Zo help je jouw coachee om met hart en ziel eigen antwoorden te vinden op essentiële vraagstukken over leven en werk.

Coaches die willen begeleiden vanuit hoofd en hart

De Leergang Intuïtie in Coaching is een verdiepende coachopleiding voor mensen die een erkende coachopleiding,  een agogische HBO-of een mensgerichte WO  opleiding hebben afgerond en vanuit hun huidige professionele rol individuele begeleidingsgesprekken voeren.

Wil jij vanuit  hoofd én hart anderen begeleiden en daarbij jezelf als instrument inzetten? Wil je leren om jouw intuïtieve kwaliteiten en  invoelend vermogen meer te benutten? Wil je jouw vaardigheden vergroten om de ander te ondersteunen bij het versterken van het contact met de eigen intuïtie?

Neem dan contact met ons op om kennis te maken!

Voor meer informatie en aanmelding, zie IMC Mensontwikkeling.

 

  • Start opleiding 4 okt 2021
  • Duur opleiding 12 dagen
  • Docent(en) Docent IMC
  • Instituut IMC Mensontwikkeling
  • Vooropleiding hbo- werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.894,00

Gerelateerde onderwerpen