Opleidingenoverzicht

Opleiding tot relatiecoach

De opleiding tot Relatiecoach is een praktijkgerichte opleiding om zowel koppels als individuen te leren begeleiden op het gebied van relaties. Dat kan een liefdesrelatie betreffen, maar ook intensieve zakelijke relaties, zoals mede directeuren.
Je leert mensen inzicht te geven in zichzelf, in hun behoeften en in hun gedrag in de relatie. Verschillen tussen man en vrouw, transparante communicatie, balans tussen autonomie en verbinding, patronen en dynamiek in de relatie zijn belangrijke onderdelen van de opleiding. Dit is een vervolg opleiding voor coaches. Ben je nog geen coach? Volg eerst onze opleiding Professioneel Coach of de Opleiding Coach Basics.

Voor wie is de opleiding tot relatiecoach?

De opleiding richt zich op ervaren coaches, counselors, adviseurs en andere mens begeleiders, die het als hun missie zien positieve energie te laten ontstaan tussen intieme partners. Onze cursisten zijn meestal ouder dan 32 jaar, beschikken over zelfinzicht en levenservaring en hebben een stevige innerlijke balans. In een vrijblijvend intakegesprek wordt van beide kanten bekeken of relatiecoaching een passende keuze is. Dit is een vervolg opleiding voor coaches. Ben je nog geen coach? Volg eerst onze Opleiding Professioneel Coach of de Opleiding Coach Basics.
Komt er na het intakegesprek toch uit dat deze opleiding niet helemaal bij je past, dan zijn er nog voldoende andere opleidingen die beter passend kunnen zijn. Een voorbeeld hiervan is de opleiding tot vitaliteitscoach of de TMA opleiding, waar je leert uitgebreide persoonlijkheidsanalyses uit te voeren.

Voor meer informatie en aanmelden, zie Balansgroep.

 

 

 

  • Start opleiding 14 sep 2022
  • Duur opleiding 8 dagen, doorlooptijd 8 maanden
  • Docent(en) Team Balansgroep
  • Instituut Balansgroep
  • Vooropleiding hbo- werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.550,00

Gerelateerde onderwerpen