Opleidingenoverzicht

Train-de-Trainer Motiverende Gespreksvoering

Ben jij enthousiast over motiverende gespreksvoering (MGV)?
Lijkt het je leuk om hier zelf training in te geven?
Wil je actief de MGV-spirit uitdragen?
Wil jouw werkgever MGV borgen in de organisatie?
Of ben je zelfstandige en wil je dit aan je repertoire toevoegen?

Misschien is deze vierdaagse dan wat voor jou. In deze Train-de-trainer leer jij hoe je MGV op aansprekende en effectieve wijze aan anderen kunt overdragen. Je ontdekt hoe je effectieve trainingsprogramma’s kunt ontwerpen en hoe je de inhoud en de oefeningen kunt afstemmen op je deelnemers.

Sergio en zijn gasttrainers hebben allen ruime ervaring in het toepassen van MGV én in het opleiden van trainers. Wij kunnen je als geen ander helpen om MGV-trainingen te ontwerpen en verzorgen die voldoen aan het motto ‘practice what you preach’. Bovendien komen we alle vier uit het Reclasseringsveld dus we weten alles van ‘weerstand’ en ‘gestuurde deelnemers’.

Deze Train-de-trainer is bedoeld voor HBO- of WO-professionals die minimaal een driedaagse basistraining in motiverende gespreksvoering hebben ontvangen (bij ons of elders) en minimaal een jaar ervaring hebben met toepassing van MGV in de praktijk. Als je geen praktijk hebt waarin je MGV kunt toepassen, dan kun je deze voorwaarde compenseren door deel te nemen aan onze driedaagse MGV verdiepingstraining.

Voor meer informatie en aanmelden, zie Bewezen effect.

  • Start opleiding 14 sep 2022
  • Duur opleiding 4 dagen, doorlooptijd vier maanden
  • Docent(en) Trainers Bewezen effect
  • Instituut Bewezen effect
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.990,00

Gerelateerde onderwerpen