Opleidingenoverzicht

Opleiding Mental coach (februari 2020)

Leven vanuit innerlijke motivatie

Over de opleiding Mental Coach

Mensen helpen hun innerlijke motivatie te vinden. Zorgen dat de ‘glimmertjes’ weer in de ogen komen. Die bijzondere en mooie rol speel je als mental coach. Jij wilt als coach mensen motiveren, doelgerichter maken en helpen weer eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. De opleiding Mental Coach is helemaal iets voor jou als jij gedrag wilt veranderen door het snijvlak van het onbewuste en bewuste op te zoeken. Jij maakt als coach de noodzaak van gedragsverandering groter en vervolgens zet je cliënten in beweging, in de richting van een evenwichtiger, vitaler leven. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

Doel opleiding Mental Coach

Een door Sonnevelt opgeleide mental coach is een inspirerende motivator. Je leert hoe je mensen kunt coachen om het beste uit zichzelf te halen. In de opleiding ervaar je hoe je mensen kunt begeleiden die worstelen met gebrek aan zelfvertrouwen, angsten en werkdruk of mensen die geen keuzes kunnen maken. Je leert dezelfde mentale focustechnieken te gebruiken die topsporters en succesvolle zakenmensen dagelijks op zichzelf toepassen.

Wat kan ik als Mental Coach?

Een door Sonnevelt opgeleide mental coach helpt cliënten hun innerlijke motivatie te vinden en gedragspatronen te veranderen, waardoor ze gelukkiger en vitaler in het leven staan. Je creëert een andere mindset waardoor cliënten hun gedrag kunnen veranderen.

Wie zijn mijn medestudenten?

Professionals die al een coachingspraktijk hebben of er juist een willen beginnen. Maar ook mensen die binnen organisaties trainingen willen geven op het gebied van gedragsverandering en peak performance. En mensen die voor zichzelf willen leren hoe ze gedragsverandering effectief in kunnen zetten in hun huidige werk en leven.

De opleiding start ook op 3 november en 25 november op verschillende locaties.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

  • Start opleiding 15 feb 2020
  • Duur opleiding 6 maanden
  • Docent(en) Docententeam Sonnevelt Opleidingen
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding mbo-niveau
  • Prijs € 2.397,00

Gerelateerde onderwerpen