Opleidingenoverzicht

4-daagse Opleiding Coachend leiderschap 3.0

Leer Coachend Leiderschap met teamcoachen te verdiepen op duurzame ontwikkeling en continue effectieve teamprestaties

Als coachend leidinggevende beweeg je je in een boeiende tijdsfase van verticale naar horizontale autoriteit. Dat is een niet vanzelfsprekende opgave. In de krachtige vierdaagse opleiding Coachend leiderschap 3.0 ligt je focus op teams als bouwstenen waarbij je de krachten in het team weet te optimaliseren.

De 3.0 staat voor:

  1. Visie, je eigen verhaal hebben.
  2. Focus op (de kracht van) team in plaats van individuen.
  3. Reflectie op eigen bijdrage.

De opleiding is uitstekend geschikt voor hiërarchische managers, (agile)teamleiders, plaatsvervangers/ adjunct-leidinggevenden, die behoefte hebben aan handvatten en verdieping van inzichten, houding en vaardigheden in het verantwoord coachen van teams als coachend leidinggevende.

De opleiding

Je wordt vaardig in uitzoomen en vanuit verschillende perspectieven teams te coachen in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces. Daarbij houd jij als coachend leider zicht vanuit het grotere geheel (Why) op hoe het team werkt en wat zij te leren hebben in prestaties en onderlinge afstemming. Je leert te reageren vanuit leerprocessen die voor de organisatie van belang zijn. Je onderkent patronen in circulaire processen in de interactie. Weerstand en conflicten weet je productief te maken. Bovendien word je je bewust van de effecten van je eigen bijdrage en weet deze om te zetten in persoonlijke leerdoelen. Je oefent en doet ervaring op en brengt dat in de praktijk en stelt vervolgens weer bij. In betekenisvolle stappen die je zelf en met het team maakt draag je bij aan de omslag van verticale naar horizontale autoriteit door coachend leiding te geven

Voor meer informatie en aanmelding, zie Coach Boulevard

 

  • Start opleiding 5 feb 2021
  • Duur opleiding 4 dagen
  • Docent(en) Docenten Coach Boulevard
  • Instituut Coach Boulevard
  • Vooropleiding HBO werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.998,00

Gerelateerde onderwerpen