Opleidingenoverzicht

Jaartraining Coachen 3.0

Positief & Effectief Coachen anno Nu

Coach jij eigenlijk wel effectief?

Heb je weleens zo’n gevoel van ‘ik doe maar wat’?
Twijfel je dus of je jouw coachees wel het allerbeste biedt?
Ontmoet je vaak weerstand of ben je vaak moe na gesprekken?
Weet je niet hoe je mensen kunt motiveren tot duurzame gedragsverandering?
Voelen gesprekken soms als een strijd en ervaar je weinig voldoening?

Coachen is niet iets dat je er even bij doet. Toch proberen veel professionals dit wel, want ze hebben het al druk genoeg. Met als gevolg dat ze vaak dingen doen die niet werken. Die soms zelfs averechts werken.  Omdat ze zwaar achterhaald zijn. Omdat ze voortkomen uit ‘Psychologie van de koude grond’. Waardoor je het alleen maar drukker krijgt. En je voldoening en energie weglekken na elk gesprek. Ze doen dit vanuit de beste bedoelingen, natuurlijk. Maar ja, je wilt ook geen chirurg die vanuit de beste bedoelingen de verkeerde dingen doet, toch?

Het goede nieuws? Evidence-based coachen is voor elke HBO-professional goed te leren! Natuurlijk vraagt het wat oefening, maar na één trainingsdag kun je al een verschil merken. 

Voor wie

De jaartraining is geschikt voor elke hbo- of wo-professional die regelmatig in een coachende rol zit of dit ambieert. Naast (aanstaand) coaches kunnen docenten, managers, trainers, arbeidsdeskundigen, hulpverleners en andere coachende professionals (m/v) deelnemen. Als je mensen effectief wilt motiveren, inspireren, activeren en leren hoe ze allerlei mentale en emotionele blokkades kunnen overwinnen, dan is deze jaartraining echt iets voor jou.

Je maakt als het ware een short-cut tot de nieuwste wetenschappelijke kennis over wat werkt in het coachen van mensen. Een voorwaarde tot deelname is minimaal HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Ook willen we graag weten wat je motivatie is om deel te nemen. Bij twijfel nemen we contact met je op.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Bewezen effect

 

 

  • Start opleiding 30 mrt 2022
  • Duur opleiding 1 jaar
  • Docent(en) Docent Bewezen effect
  • Instituut Bewezen effect
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 2.597,00

Gerelateerde onderwerpen