Opleidingenoverzicht

Systemisch adviseren & teamcoachen

Inleiding

Deze opleiding richt zich op diegene die vanuit een adviserende of begeleidende rol gevraagd wordt bij te dragen aan verandering binnen professionele samenwerkingsverbanden, zoals organisaties, teams, afdelingen of netwerken.

In de opleiding Systemisch Adviseren & Teamcoachen leer je vanuit de systemische bril kijken naar dat wat in organisaties en teams speelt. Als samenwerking stagneert, patronen hardnekkig of verandering steeds maar stokt, dan huist de oorzaak vaak niet tussen mensen maar in het systeem. Interventies gericht op individuele teamleden en hun interacties hebben dan meestal geen blijvend effect. Deze opleiding leert je hoe je in contact met de betrokkenen van het systeem, stagnatie kunt verstaan als alarmbel van het systeem en wat er vanuit systemisch perspectief nodig is om bij te dragen aan vitaliteit.

Voor wie

Ben jij een adviseur (intern of extern), HR-adviseur, teamcoach of consultant? Merk je dat je soms vastloopt in je huidige mogelijkheden, omdat je weet dat er meer aan de hand is, maar je je vinger er niet achter krijgt? Of zou je je advies- en interventie mogelijkheden willen uitbreiden? Dan is deze opleiding misschien iets voor jou. De opleiding richt zich op eenieder die advies en begeleiding biedt aan professionele samenwerkingsverbanden, zoals organisaties, teams, afdelingen, projectteams en netwerken.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Bert Hellinger Instituut Nederland.

  • Start opleiding 15 dec 2021
  • Duur opleiding 10 dagen (doorlooptijd 6 maanden)
  • Docent(en) Marije Boot, Petra van de Kop
  • Instituut Bert Hellinger Instituut Nederland
  • Vooropleiding HBO werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.950,00

Gerelateerde onderwerpen