Opleidingenoverzicht

Opleiding Coach Intern

Coaching on the job

Wat is de Coach Intern?
Coach Intern is een effectief praktijkgerichte coachingsopleiding voor interne coaches die hun coachvaardigheden willen ontwikkelen. In vijf opleidingsdagen, verspreid over twee maanden, ontwikkel je je coachende mindset, coachen binnen de complexiteit van organisaties, herken je je het schieten in mama, mol en macho reflex, leer je basis coachvaardigheden voor coaching on the job: hoe help je anderen inzicht te krijgen en stappen te zetten richting hun doel.

Voor wie?
De coachopleiding is bedoeld voor interne coaches, hr managers maar ook medewerkers waar coaching on the job deel uitmaakt van de functie; het coachen van collega’s. Voor mensen die hun coachvaardigheden willen ontwikkelen met een HBO/WO werk- en denkniveau.

Wat leer je?
Je leert veel tijdens de opleiding Coach Intern. Vooral door te doen. NONONS werkwijze is praktisch en toepasbaar en altijd met een gedegen theoretische onderbouwing. Relevante theorieën en modellen worden op een speelse en toepassingsgerichte manier behandeld. Het is met name ‘leren door te proberen’. Je krijgt persoonlijke feedback, ook van elkaar, op de praktijkdag en tijdens het oefenen met acteur.

Accreditatie
De opleiding Coach Intern heeft een NOBCO/EMCC EQA-accreditatie op Foundation niveau.

Meer informatie en inschrijven.

Er start ook een opleidingsgroep op 24 september 2019. Meer weten? Op 8 en 14 januari zijn er informatiebijeenkomsten. 

  • Start opleiding 26 mrt 2019
  • Duur opleiding 5 dagen (9.30-17u) (2 maanden)
  • Instituut NONONS
  • Vooropleiding
  • Prijs € 2.995,00

Gerelateerde onderwerpen