Opleidingenoverzicht

Postgraduate Opleiding Executive Coaching

De postgraduate opleiding Executive Coaching (PGO-EC) aan de Vrije Universiteit in Amsterdam is een programma voor executive coaches met ervaring die zich verder willen professionaliseren in de volle breedte van het coachingsvak.

Een programma waarbij deelnemers alle stijlen ontwikkelen én worden uitgedaagd om hun eigen coachingsprofiel (verder) te ontwikkelen. Kenmerkend voor het programma is dat u nieuwe inspiratie krijgt op basis van oude opvattingen. Dat u ingewijd wordt in het kwantitatieve onderzoek in dit vakgebied en aanpalende vakgebieden en dat veel tijd wordt ingeruimd voor uw eigen praktijkervaringen en stijlen van werken middels supervisie. 

Het programma bestaat uit vijf workshops die bij succesvolle afronding toegang geeft tot de 3-jarige opleiding tot VU Certified Executive Coach. Ook geeft het programma toegang  tot het Ashridge masters (MSc) programma in executive coaching, inclusief internationale coach accreditatie;daarnaast is het mogelijk de part time master Bedrijfskunde aan de VU te volgen met als specialisatie Executive Coaching.

Voor meer informatie:

ee.sbe.vu.nl/executive-coaching

  • Start opleiding 7 okt 2019
  • Duur opleiding 9 maanden
  • Instituut Vrije Universiteit Amsterdam, School of Business and Economics, Executive Education
  • Vooropleiding Het startniveau van deelnemers is academisch of equivalent aan academisch, waarbij men minimaal in het bezit is van een HBO diploma
  • Prijs € 9.400,00

Gerelateerde onderwerpen