Opleidingenoverzicht

Training Complexe teamcoaching module II

Dé next level training voor teamcoaches

Tijdens de training Teamcoaching (module I) heb je gekeken naar je rol als teamcoach en heb je de vaardigheden, kennis en kunde geleerd om als teamcoach te begeleiden bij eenvoudige teamvragen. De praktijk is echter weerbarstiger. De meeste teams zijn complexe systemen die functioneren binnen een minstens zo complexe organisatiecontext. Van teams wordt verwacht dat de teamleden op hoog niveau samenwerken om team- en organisatiedoelen te behalen en daarbij topprestaties neer te zetten. Dit gaat echter vaak niet zonder slag of stoot. Reorganisaties en verandertrajecten volgen elkaar in hoog tempo op en leggen druk op de veranderkracht van teamleden. Moderne teams zijn vaker projectmatig, samengesteld uit individuele talenten en experts, met een hoge mate van zelfregissering. Begeleiding van deze ‘high performing teams’ binnen een steeds complexer wordende omgeving vraagt een systemische aanpak, stevige expertise en senioriteit van jou als teamcoach. De intensieve vervolgtraining Complexe Teamcoaching (module II) is een verdieping en verbreding van Teamcoaching en bedoeld voor ervaren teamcoaches die uitgedaagd willen worden in hun professionele ontwikkeling als teamcoach. Van vakmanschap naar meesterschap.

De training Complexe Teamcoaching biedt je intensieve kennis en tools, praktisch en gedegen, gebaseerd op ervaring en recente inzichten uit de wetenschap over teamontwikkeling en teamcoaching.

Voor wie is de training Complexe Teamcoaching bedoeld?

De training Complexe Teamcoaching vormt module II van de opleiding tot Professioneel Teamcoach en is bedoeld voor teamcoaches met een behoorlijk basisniveau. Je hebt een afgeronde coachopleiding op minimaal foundation niveau en hebt de training Teamcoaching succesvol doorlopen. Je bent werkzaam in het vakgebied. Je vindt het belangrijk om je professionele standaard als teamcoach te borgen middels supervisie en intervisie.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Alba-academie.

 

  • Start opleiding 16 sep 2020
  • Duur opleiding 6 dagen. doorlooptijd 5 maanden
  • Docent(en) Martian Slagter
  • Instituut Alba-academie
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.795,00

Gerelateerde onderwerpen