Opleidingenoverzicht

Opleiding Loopbaanprofessional 3.0

inclusief de methode JOBtoWORK

De beweging op de arbeidsmarkt is op zijn hoogtepunt. Reorganisatie na reorganisatie. Banen vallen weg in de bouw, verzekeringsmaatschappijen, banken en de zorg. Daar komen wel nieuwe banen voor terug. ICT’ers worden weer volop gezocht. Data-analisten, hackers, cyber rechercheurs of communicatietechnologen. Tegelijkertijd is de vraag naar ambachtslieden groter dan ooit.

Naast de verandering in de beroepen is ook de visie op arbeid veranderd. Werkgevers zetten een tijdelijke dienstverband niet meer automatisch om in een vast dienstverband. Er is een toename van zelfstandige professionals en de manier waarop we aan werk komen is totaal veranderd. Van de medewerker wordt een continue ontwikkeling verwacht op zijn/haar vakgebied maar ook op het gebied van netwerken, je eigen pad uitstippelen en het werken op basis van output in plaats van uren. Al deze ontwikkelingen, en dat zijn ze nog lang niet allemaal, vragen een andere visie op loopbaancoaching.

Word jij een loopbaanprofessional 3.0?

Ben je al loopbaanprofessional, wil je kennis vergroten en werken met een allesomvattende methodiek dan is een tweedaagse inwerktraining met deze methodiek iets voor jou? Na deze twee dagen weet je hoe de methodiek werkt en hoe je dit kunt inzetten voor het coachen, adviseren en trainen van je klanten

Voor wie is de Opleiding loopbaanprofessional 3.0?

Deze opleiding is bedoeld voor jou. De professional die regelmatig te maken heeft met of zich interesseert voor de ontwikkeling van de mens op het gebied van zijn/haar loopbaanpad. Je realiseert je dat de tijden zijn veranderd en dus ook de coaching in het maken van nieuwe keuzes anders is en je vaardigheden als loopbaancoach/adviseur wilt aanscherpen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie De Ommezwaai.

 

  • Start opleiding 20 okt 2020
  • Duur opleiding 8 maanden
  • Docent(en) Jacqueline Boots, Joke de Geest
  • Instituut De Ommezwaai
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 3.900,00

Gerelateerde onderwerpen