Opleidingenoverzicht

Opleiding Loopbaanprofessional 3.0

inclusief de methode JOBtoWORK

Gedurende 10 dagen nemen wij je mee in de toekomstige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, laten we je proeven aan de mogelijkheden die je klant heeft en geven we je een uitgebreide toolkit aan jobcoach/loopbaancoach instrumenten in de vorm van de allesomvattende methodiek JOBtoWORK. Deze kun je ook direct toepassen in de dagelijkse praktijk bij loopbaanbegeleiding.

In de opleiding werken we met de methodiek JOBtoWORK. Deze methodiek krijg je na dag 2 direct tot je beschikking. Tijdens de opleiding werk je afwisselend zelfstandig en samen met anderen, in een combinatie van denken en doen, inspanning en ontspanning. Naast de opleidingsdagen krijg je opdrachten om zaken uit te werken, uit te zoeken en te oefenen als loopbaancoach met hetgeen je geleerd hebt op de lesdag

Voor wie is de opleiding loopbaanprofessional 3.0?

Deze opleiding is bedoeld voor jou. De professional die regelmatig te maken heeft met of zich interesseert in de ontwikkeling van de mens op het gebied van zijn of haar loopbaan. Je bent bijvoorbeeld een HR professional, intercedent, decaan of studiebegeleider. Je realiseert je dat de tijden zijn veranderd en continu aan verandering onderhevig zijn en blijven. Je weet dus ook dat de coaching bij het maken van nieuwe keuzes anders is. Je wilt daarom je vaardigheden als loopbaancoach verder aanscherpen. Je hebt al wat ervaring met coaching en beschikt over HBO-niveau.

Voor meer informatie en aanmelding, zie De Ommezwaai.

 

  • Start opleiding 10 mrt 2022
  • Duur opleiding 10 dagen, doorlooptijd 10 maanden
  • Docent(en) Jacqueline Boots, Joke de Geest
  • Instituut De Ommezwaai
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 4.200,00

Gerelateerde onderwerpen