Opleidingenoverzicht

Coachopleiding post-hbo

Psychologie van de veranderende mens

Ons werk en leven is aan verandering onderhevig. Vaak levert dat weerstand op, maar evenwichtige professionals gaan daar succesvol mee om. In de Post-HBO Coachopleiding leer je blijvende transformatie op gang te brengen bij mens en organisatie. Waarden als de ‘why’ van de mensen staan centraal. Daarbij staan ‘critical moments’ van zelfreflectie op de eerste plaats.

In de Post-HBO Coachopleiding leer je hoe je vanuit je eigen kracht bij de ander persoonlijke ontwikkeling kunt faciliteren en stimuleren. Want de kracht van het transformationele coachen is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij je de ander laat zien welke grensverleggende mogelijkheden hij of zij in zich heeft. Je leert de ander om zijn of haar uitdagingen in werk of privé beter, met meer plezier en effectiever aan te pakken.

De missie van de Coachopleiding is: werken aan jezelf voor organisatietransformatie, om vitaler te zijn en duurzame inzetbaarheid van mensen te realiseren. Well being vergroten door te reflecteren op jezelf. In alle opleidingsdagen zitten onderdelen voor het Denken, Voelen en Doen. We laten je werken met een diversiteit aan coachtechnieken, die deze drie gebieden verder ontwikkelen.

Voor wie?

Er zijn vele professies waar je de opgedane vaardigheden kunt inzetten. Je ontmoet in de opleiding professionals met een diverse achtergrond. Bijvoorbeeld studieloopbaanbegeleiders, teamleiders, adviseurs, managers en bestuurders die coachend leiding willen geven. Daarnaast zijn er deelnemers die met het Post-HBO diploma een professionele coachpraktijk willen opzetten. Het is tevens mogelijk de Coachopleiding Post-HBO inhouse te volgen.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Wagner.

 

  • Start opleiding 26 mrt 2020
  • Duur opleiding 10 maanden
  • Instituut Wagner
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 4.750,00

Gerelateerde onderwerpen