Opleidingenoverzicht

Opleiding Mindful Analyst

Persoonlijk coachen op afstand

Over de opleiding Mindful Analyst

Welke afwegingen en keuzes maak je in het moderne leven? Het vinden van antwoorden op die vragen is de kern van de opleiding Mindful Analyst. Je leert hoe je als online coach cliënten kunt helpen door een briefwisseling per e-mail. Het is een prachtig en indringend  samenspel van vraag en antwoord dat resulteert in heldere keuzes en grotere zelfkennis. Het kan bovendien op ieder moment van de dag, want e-mail is geduldig. Jij wilt Mindful Analyst worden, omdat je houdt van doordacht en direct contact met je cliënten. Je vindt het effectief om in het jachtige leven van nu op afstand een betrouwbare en waardevolle spiegel te zijn. Download de gratis proefles en laat je inspireren.

De opleiding is gebaseerd op de methodiek Mindful Analyses. Deze benadering is speciaal ontwikkeld om mensen puur en alleen via internet te begeleiden bij alle mogelijke vragen, problemen en klachten waarmee we in het volwassen leven te maken kunnen hebben. Het zogeheten Mindful Analyses-traject duurt slechts een week waarin de coach en de cliënt dagelijks een of twee keer mailen. Kort en krachtig dus.

Het schrijven dat in deze methodiek centraal staat, helpt mensen meer zelfkennis en zelfvertrouwen te krijgen en krachtig en vitaal in het leven te staan.

Doel opleiding Mindful Analyst

Een door Sonnevelt opgeleide Mindful Analyst beschikt over de kennis en vaardigheden om met behulp van e-mail mensen op deskundige wijze te coachen. Je leert en ervaart hoe je door lezen en schrijven de gedachtegang van cliënten kunt doorgronden en leiden in de richting van een gelukkiger en vitaler leven.

Wat kan ik als Mindful Analyst?

Een door Sonnevelt opgeleide Mindful Analyst helpt cliënten volgens de methodiek Mindful Analysis, waarbij je puur en alleen via email diepgaande coaching realiseert. Zonder reistijd, vanuit je eigen ruimte, op de momenten op de dag dat het jou uitkomt. En dat geldt ook voor je cliënt.

Wie zijn mijn medestudenten?

De opleiding Mindful Analyst wordt gevolgd door mensen die al ervaring hebben in werken met mensen en gedragsverandering of dat willen gaan doen. Studenten zijn bijvoorbeeld psychotherapeuten, maatschappelijk werkers en coaches die hun werkterrein willen uitbreiden.

Voor meer informatie en aanmelding, zie Sonnevelt Opleidingen.

  • Start opleiding 2 mrt 2018
  • Duur opleiding 6 maanden
  • Docent(en) Mirjam Windrich
  • Instituut Sonnevelt Opleidingen
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 2.295,00

Gerelateerde onderwerpen