Opleidingenoverzicht

Masterclass Systemisch coachen

De masterclass systemisch coachen is intensief en actueel als het gaat om individueel opstellingen-werk voor coaches en 1-1-professionals

Systemisch leren kijken naar je cliënt met ‘opstellingen in het hoofd’,  mini-opstellingen (op de vloer) en tafelopstellingen. Je leert er o.a. de noodzakelijke basishouding, uitgangspunten, wetten en principes, uiteenlopende methodieken, diverse modules, systemische werkwijzen bij uiteenlopende vragen.
Ook word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rondom het werk van Franz Ruppert (trauma-opstellingen of ook wel: opstellingen van het verlangen).

Persoonlijke en professionele thema’s komen aanbod waardoor er veel wordt ervaren en geleerd.Deze 29e masterclass systemisch coachen vindt bij 8-12 deelnemers plaats in Amersfoort op: 26 en 27 augustus, 9 en 10 september en 23 en 24 september.

Er is ruimte tussen de opleidingsdagen om zelf goed te kunnen oefenen en zich met huiswerk voor te bereiden op de volgende cursusdag.

De leergang vindt plaats in Amersfoort op een ideale locatie. Uitgebreide documentatie, werkbladen, actuele artikelen, lunches en uitstekende persoonlijke verzorging zijn inclusief.

NOBCO verleent 12 PE-punten.
ABvC verleent 42 PE punten
VVH verleent 20 PE pinten

Voor meer informatie en aanmelding, zie Van Kempen Impuls.

  • Start opleiding 26 aug 2017
  • Duur opleiding 6 dagen
  • Docent(en) Frits van Kempen
  • Instituut Van Kempen Impuls
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.200,00

Gerelateerde onderwerpen