Opleidingenoverzicht

Opleiding Familieopstellingen

In onze gecertificeerde opleiding familieopstellingen (NOBCO en SKJ geaccrediteerd) leer je hoe je het systemisch werken toe kunt passen met behulp van familieopstellingen. En tegelijk is het verdieping van je systemische persoonlijke ontwikkeling en je persoonlijk leiderschap. Net als in onze basisopleiding familieopstellingen (systemisch werken) staat de zelfervaring weer centraal: je kunt dit werk nou eenmaal niet van buiten doen als je niet eerst de weg naar binnen bent gegaan.

Voor wie?
De opleiding familieopstellingen is voor iedereen die geïnteresseerd is in het systemisch werken, zowel persoonlijk als professioneel en het wil toepassen in het dagelijks werk. Bijvoorbeeld (NOBCO)coaches (18 PE-punten), (vak/hypno)therapeuten, trainers, organisatieadviseurs, medewerkers in de jeugd- en gezinszorg (SKJ 9.00 PE-punten; MJD), HRM adviseurs, (bedrijfs)maatschappelijk werkers, onderwijs, NLP’ers en die een basisopleiding systemisch werken (zelfervaring en theorie) heeft gevolgd. De opleiding biedt de mogelijkheid zelf te leren opstellen.

Voorkennis en ervaring
Onze opleiding familieopstellingen vereist naast een uitgebreide kennis van systemisch werken een bepaalde grondhouding. Kennis en houding kun je hebben opgedaan bij onze basisopleiding familieopstellingen, maar ook bij andere opleidingen, zoals familieopstellingen, systemisch werken en systemisch coachen bij andere instituten.

Wij overleggen graag of je vooropleiding, kennis en ervaring voldoende is om aan onze opleiding familieopstellingen te kunnen deelnemen.

PE-punten
NOBCO: 16 PE-punten, kenmerk 160222-L-073. De toekenning is geldig tot en met 14 april 2018.

De SRVB, Register Vaktherapie: 54 PE-punten.

De NBVH, Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten: 54 PE-punten

Voor meer informatie en aanmelden, zie Latitude.

  • Start opleiding 14 sep 2018
  • Duur opleiding 8 dagen
  • Docent(en) Trainer Latitude
  • Instituut Latitude
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.495,00

Gerelateerde onderwerpen