Opleidingenoverzicht

Training Teamontwikkeling met Theory U

Een team bouwen lijkt eenvoudig, maar mensen zijn geen bouwmaterialen. Teams zijn voortdurend in beweging en ‘ontstaan’ uit hun dagelijks handelen. Dat proces kun je actief beïnvloeden en leiden, zodat (in Otto Scharmers woorden:) ‘the highest future possibility’ van een team werkelijkheid wordt. Wat een team nodig heeft, is in beginsel al in dat team aanwezig.

Ben je bereid om zo te kijken? En hoe krijg je al dat toekomst potentieel er dan uit? Hoe bereik je dat het team zichzelf in een volgende fase brengt?

Deze training geeft je volop ervaring en een set praktische interventies die je direct in je eigen team, of in teams waar je voor werkt, kunt toepassen.
Wat kun je verwachten

De groep deelnemers is tijdelijk jouw team. Je ervaart hoe het is om een teamontwikkeling in een U proces door te maken. Je ontdekt het U proces als deelnemer in een team en je krijgt adviezen, tools, praktijken en werkvormen aangereikt voor het begeleiden en ontwikkelen van teams. Je bent voortdurend in ontdekking en aan het werk. Je verdiept je zicht op processen tussen mensen in teams, op gedrag, op spanningen en op wat je daarmee kunt doen.

Zeer concreet, ervaringsgericht en toegespitst op vraagstukken uit de praktijk. Na afloop van de training beschik je over de kennis, ervaring en praktische toepassingen voor het ontwikkelen van teams met de Theory U veranderaanpak.

De prijs van de training is exclusief verblijfskosten.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Het Eerste Huis.

  • Start opleiding 22 mrt 2018
  • Duur opleiding 3 dagen
  • Docent(en) Eline Trapman
  • Instituut Het Eerste Huis
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.595,00

Gerelateerde onderwerpen