Opleidingenoverzicht

Training Appreciative Inquiry

Organisaties zijn constant in beweging. Keer op keer blijkt: verandering is moeilijk af te dwingen. Medewerkers willen niet, plannen staan niet in contact met de praktijk en er wordt te weinig gebruik gemaakt van kleine verbeteringen.

Appreciative Inquiry is een visie en methode die dit doorbreekt. Vanuit het startpunt van onderzoeken wat er goed is, ontstaat inspiratie, energie, motivatie en concrete plannen om verder te groeien. Alle partijen doen mee in een constructieve samenwerking die zich richt op daadwerkelijke verandering bewerkstelligen.

Wat kan je verwachten?

In deze training leer je de grondbeginselen van Appreciative Inquiry toepassen. Dat begint altijd met het stellen van een waarderende vraag – vertel over een keer dat het goed ging. Een vraag is immers ook een interventie, en daarmee richt je de focus direct op waar de mensen en organisatie wél naar toe willen. In de training doorloop je de volledige 5-D-cyclus en leer je de verschillende stappen op diverse manieren toepassen.

Iets voor jou?

Je houdt je bezig met vernieuwing en je bent op zoek naar praktische methodes die je daarbij kunt inzetten. De training is zeer geschikt voor consultants, trainers, adviseurs en coaches die regelmatig te maken hebben met mensen die op zoek zijn naar verbetering en ontwikkeling.

De kosten van de training zijn exclusief verblijfskosten.

Cursusprijs Open Training € 945,-
Locatiekosten Open Training € 150,-
Aanvullend Arrangement € 125,-
Totaal € 1.220,-

Voor meer informatie en inschrijving, zie Het Eerste Huis.

  • Start opleiding 19 mei 2022
  • Duur opleiding 4 dagen, mei en november
  • Docent(en) Matthijs Steeneveld
  • Instituut Het Eerste Huis
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 1.220,00

Gerelateerde onderwerpen