Opleidingenoverzicht

Leergang Teamcoaching (juni 2019)

Doorgrond de geheimen van teams en organisaties

Samenwerking in teams is fascinerend. Hoe komt het dat teamprocessen vaak stagneren? Er ontstaat even een beweging, maar na verloop van tijd komt het oude, ongewenste gedrag gewoon weer terug. Voor een structurele verandering met blijvende resultaten en hernieuwd elan is het noodzakelijk af te dalen naar de onbewuste opvattingen en drijfveren van een team.

Deze leergang is bedoeld voor coaches, trainers, leidinggevenden, projectmanagers en consultants die met groepen werken. Je wilt ook zelf gecoacht worden in jouw persoonlijke en professionele ontwikkelingsproces tot teamcoach. Je beschikt over voldoende veerkracht en balans om deze intensieve leergang te volgen. Je bent in staat functioneel feedback te geven, te vragen en te ontvangen.

Door jezelf beter te leren kennen, creëer je in het werken met teams ruimte en vrijheid om te spelen met technieken van onder en boven de waterlijn. Je leert soepel langs de hele ijsberg bewegen om weer bij gedrag boven de waterlijn uit te komen. De effecten van gedrag en opvattingen binnen teams en op teamprocessen worden voorspelbaar. Je ontwikkelt lef, en het vermogen om als teamcoach jouw grenzen te verleggen en teams met complexe problematiek te begeleiden.

Per februari 2014 is deze opleiding St!R-erkend. Na afronding van deze leergang kun je je daarom laten registreren als Erkend Teamcoach!

Genoemde tarieven zijn exclusief btw en inclusief verblijfkosten en studiemateriaal. Kijk voor meer informatie op SchoolvoorCoaching.

  • Start opleiding 26 jun 2019
  • Duur opleiding 10 maanden
  • Docent(en) Rebekka ter Voort
  • Instituut SchoolvoorCoaching
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 8.994,00

Gerelateerde onderwerpen