Opleidingenoverzicht

Opleiding Teamcoaching Winning teams

Deze St!r erkende opleiding Teamcoaching ‘Winning Teams’ is speciaal ontwikkeld voor professionals die werken met groepen en teams en hun manier van coachen verder willen ontwikkelen en professionaliseren. Je leert gebruik te maken van de kracht van een groep of team en deze te begeleiden in het leerproces om zichzelf effectief te sturen in werken en leren. Jijzelf bent hierin het belangrijkste instrument.
Wanneer past de opleiding Teamcoaching 'Winning Teams' bij jou?

Je hebt inzicht in groepsdynamica, je reflecteert op je eigen optreden als teamcoach en het effect daarvan en je weet waar het 'schuurt', bij jou en in groepen. Als teamcoach heb je al wat blauwe plekken opgelopen die je wilt onderzoeken. Door onderzoek en oefening met nieuw gedrag wil je jouw performance als teamcoach analyseren en verbeteren. Daartoe krijg je een krachtig instrumentarium aangereikt in de vorm van het IPG-model. Dit model is een samenhangend en veelomvattend model dat kijkt vanuit verschillende perspectieven van groepsontwikkeling en is uniek in zijn soort. Het model maakt een verdiepingsslag in teamcoaching mogelijk. Vanuit een coachende grondhouding leer je op systematische, procesmatige en methodische wijze in te grijpen in groepsdynamica.

Deelnemers krijgen een intakegesprek om het instapniveau te toetsen. Winning Teams is een opleiding op post HBO-niveau. Van deelnemers wordt HBO werk- en denkniveau verwacht.

Voor meer informatie en inschrijving, zie Europees Instituut.

  • Start opleiding 25 jan 2019
  • Duur opleiding 1 jaar
  • Docent(en) Wim Goossens, Ellen van Dam
  • Instituut Europees Instituut
  • Vooropleiding hbo werk- en denkniveau
  • Prijs € 6.180,00

Gerelateerde onderwerpen