Opleidingenoverzicht

Complete EFT opleiding voor professionals

Emotional Freedom Techniques

Emotional Freedom Techniques of simpel EFT, is een klopmethode om snel en effectief negatieve emoties te neutraliseren. Iedereen kan het leren als zelfhulpmethode en professionele begeleiders bereiken met EFT de beste resultaten voor het welzijn van hun cliënten. Onderzoek heeft aangetoond dat Emotional Freedom Techniques net zo effectief is als EMDR, alleen EFT kunnen we veel breder inzetten; eigenlijk voor elke klacht die met stress of spanning te maken heeft. 

Doel van de opleiding

De EFT opleiding voor professionals is een compleet programma die jou in ruim negen maanden tijd opleidt tot een gedegen en vaardige EFT practitioner. Dit programma combineert alle levels (1,2, en 3) met een uitgebreide begeleiding bij je certificering. In de eerste zes dagen van de opleiding leer je de basisvaardigheden. Hiermee kun je al aan de slag in jouw praktijk of beroepsomgeving. Daarnaast blijf je oefenen met je mede-cursisten in het aansluitende certificeringsprogramma. Je gaat vlieguren maken door minimaal 50 sessies te geven verdeeld over een periode van een paar maanden. In deze periode krijg je begeleiding van mij in de vorm van webinars, online Q&A meetings, en persoonlijke feedback. Ik begeleid je naar het behalen van je EFT Practitioners certificering. Het laatste deel van de opleiding bestaat uit vier dagen verdieping waarin je meer gevorderde technieken en aanpakken krijgt aangereikt.

Doel van de opleiding is om de vaardigheden en technieken aan te leren die nodig zijn om op een hoog niveau EFT als professional in te zetten. Na de opleiding kun je met vertrouwen direct aan de slag met EFT in jouw praktijk.

Zeer goede balans tussen theorie en praktijk. CS

De opleiding beoogt een methodiek aan te leren en is dus niet bedoeld om op te leiden tot coach of een andere vorm van begeleiding. Ondanks dat zal er zeker aandacht besteed worden aan het ontwikkelen van begeleidende vaardigheden die nodig zijn om het EFT proces optimaal te kunnen ondersteunen.

Meer informatie en aanmelding, zie EQ Libre.

  • Start opleiding 7 sep 2020
  • Duur opleiding 9 maanden
  • Docent(en) Yvonne Toeset
  • Instituut EQlibre
  • Vooropleiding opleiding of relevante werkervaring als professioneel begeleider
  • Prijs € 2.475,00

Gerelateerde onderwerpen