Nieuwsoverzicht

Met € 30,00 korting naar de Dag van de coach 2017

Nederlanders zijn het meest gelukkig in de Europese Unie; zij zijn het meest tevreden over hun persoonlijke relaties, hun woonomgeving en tijdsbesteding. Toch floreert slechts een derde van de Nederlandse bevolking. Staat floreren niet gelijk aan gelukkig zijn? Wat is floreren eigenlijk? En wat levert het op? Deze thema's staan centraal tijdens de Dag van de Coach op donderdag 8 juni 2017

Ivan Wolffers neemt je mee op zijn zoektocht naar het paradijs en geluk, en de belangrijke dingen in het leven. Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar en Mathieu Weggeman schetsen tijdens het plenaire ochtendprogramma de weg naar florerende cliënten, organisaties en een bloeiende samenleving.

Tijdens de sessies leer je hoe die weg te bewandelen in je coachpraktijk. Cliënten, teams en organisaties floreren het beste als jij als coach dit ook doet: hoe doe je dat in het dagelijkse leven? Joseph Oubelkas betuigt tot slot hoe je kunt floreren als de wereld om je heen in elkaar stort.

Met bijdragen van: Ivan Wolffers, Lidewey van der Sluis, Rijn Vogelaar, Mathieu Weggeman, Joseph Oubelkas, Anje-Marijcke van Boxtel, Marco Buschman, Annette Gudde, Kees Klomp, Fred Matser, Carolien de Monchy, Marijke Schotanus - Dijkstra, Adélka Vendl, Judith Webber

De Dag van de Coach vindt plaats op donderdag 8 juni 2017. Als abonnee van Coachlink ontvang je 30,00 korting op de toegangsprijs. Eerdere edities waren vroegtijdig uitverkocht; meld je dus snel aan!

Meer informatie & aanmelden: www.dagvandecoach.nl

  • Datum 25 jan 2017

Gerelateerde onderwerpen