Nieuwsoverzicht

Nieuw: mentaliserend coachen + seminar

Op 28 oktober wordt het middagseminar 'Kijken met andere ogen georganiseerd'. Twee coachingsmethoden staan centraal op deze middag: Voice Dialogue en Mentaliserend coachen. Beide, elkaar aanvullende, methoden vormen een prachtig instrumentarium om als coach zelfinzicht bij je cliënt te bevorderen. Leer in dit seminar met andere ogen naar je cliënten te kijken!

Deze middag wordt georganiseerd door Het Balkon in samenwerking met uitgeverij Thema en Boom uitgevers Amsterdam, ter gelegenheid van het verschijnen van twee boeken die je als coach niet mag missen. Ter gelegenheid van het verschijnen van twee boeken die je als coach niet mag missen: Coachen met Voice Dialogue. Handboek voor begeleiders door Judith Budde en Karin Brugman en Mentaliserend coachen. Bevorder zelfreflectie en inlevingsvermogen in organisaties door Peter Bleumer en René Meijer. Deze uitgaven zijn praktische en gedegen handleidingen voor het werken met genoemde coachingsmethoden.

Mentaliserend coachen is nieuw in Nederland. Het is een methode die je kunt gebruiken als je cliënt over weinig zelfreflectie en inlevingsvermogen in anderen beschikt. Bijvoorbeeld: als het altijd aan de ander ligt of als je cliënt zwart-wit denkt. De methode omvat een aantal praktische gesprekstechnieken om mentaliseren, dus zelfreflectie en inlevingsvermogen, te bevorderen. Mentaliserend coachen is nu in Coachlink te lezen.

Deelname kost € 125,-, (inclusief genoemde boeken ter waarde van € 50,-). Klik hier voor meer info over het programma en aanmelden.