Nieuwsoverzicht

Week van de loopbaan

De Dag van de Loopbaan wordt Week van de Loopbaan! In de week van 19 tot en met 25 september a.s. openen loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc hun deuren voor alle belangstellenden met een loopbaanvraag.

Tijdens deze week kan men op een laagdrempelige manier kennismaken met loopbaanprofessionals en jobcoaches in de eigen regio. In deze week bepaalt de loopbaanprofessional en/of jobcoach zelf het moment waarop belangstellenden terecht kunnen.

Vorig jaar werd deelname aan de Dag van de Loopbaan door bezoekers gewaardeerd met een 8. Daarnaast gaf 96% van de respondenten aan dat zij 'deze loopbaanadviseur aan anderen zouden aanbevelen'. Dat is precies de reden waarom organisator Noloc een platform wil bieden aan haar leden met deze Week. Zodat iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling een afspraak kan maken met een loopbaanadviseur of jobcoach bij hem of haar in de buurt.

Loopbaanprofessionals en jobcoaches die willen meedoen aan de Week van de loopbaan kunnen zich nog tot 10 september aanmelden. Meer informatie en aanmelding via deze link.

  • Datum 07 sep 2016

Gerelateerde onderwerpen