Nieuwsoverzicht

Gezocht: de beste scriptie over coaching

Heb je voor je master- of bachelorthesis onderzoek naar coaching gedaan? Stuur je scriptie dan in voor de NOBCO-thesisprijs 2016. De NOBCO wil onderzoek op het gebied van coaching stimuleren en looft tweejaarlijks een prijs uit voor de beste thesis op dit gebied.

Het kan zowel een master- als een bachelorthesis betreffen, afgerond tussen 1 september 2014 en 1 september 2016 door een student aan een Nederlandse of Vlaamse universiteit, hogeschool of post-HBO. Co-producties van twee of drie studenten zijn ook toegestaan. Eigen empirisch onderzoek geniet in principe voorkeur, maar goed gedocumenteerde casestudy's of meta-analyses komen ook in aanmerking. De thesis dient door de onderwijsinstelling met een voldoende te zijn gehonoreerd.

De Jury
De vakjury, bestaande uit deskundigen uit het veld en de wetenschap, stelt uit de longlist een shortlist van drie genomineerden samen. Uit deze drie kiest de jury de winnaar. De jury bestaat dit jaar uit de volgende leden:
• Prof. dr. Fred Korthagen (Emeritus-hoogleraar Universiteit Utrecht)
• Dr. Rendel de Jong (onderzoeker Universiteit Utrecht en lid CWO)
• Charlotte van den Wall Bake (Voorzitter NOBCO)
• Ir. Silvia Blankestijn (Topcoach, schrijver, opleider - gast jurylid)

Geldprijs & Uitreiking
Aan de winnaar zal een geldprijs van € 1.000,- en een certificaat worden toegekend. De andere twee genomineerden ontvangen elk een geldprijs van € 250,- en een certificaat. De prijzen worden uitgereikt tijdens het NOBCO symposium 'Onderzoek en Coaching' dat plaatsvindt op 25 november 2016.

Inzending
De thesis dient voor 10 oktober 2016 - 09:00 uur digitaal te worden ingediend via dit aanmeldformulier: Inzending Thesisprijs.

  • Datum 16 jun 2016

Gerelateerde onderwerpen