Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 5 is verschenen

Coachlink Magazine 5 is verschenen, lees mee!

Met interviews met managementgoeroe Manfred Kets de Vries en vrouwencoach Vreneli Stadelmaier, Gyuri Vergouw over zijn boekenkast, Ria van Dinteren over haar nachtkastje en Louis Cauffman over zijn coachstijl. En verder staat het magazine natuurlijk boordevol artikelen geschreven voor coaches. Het thema leren wordt vanuit zeer veel verschillende kanten belicht: leren door provocatief coachen, leren op verschillende niveaus, leren door het (werkende) leven heen, leren leren en nog veel meer.

Abonnees van Coachlink en aanvragers van de voorgaande nummers van Coachlink Magazine vinden het blad binnenkort op de mat. Nog nooit eerder een nummer ontvangen? Vraag het dan aan via de bestelpagina. Liever online lezen? Dat kan natuurlijk ook.

Meer lezen over leren?

Lees bijvoorbeeld de column van onderwijscoach Esther Hijman of het sprookje van Jan Frits van 't Zand. Of lees over de lessen van je leven door Marina Tielke of over de rol van hechting in iemands loopbaan door Inge Reinders. Of over de richting en ruimte voor het aanleren van nieuw gedrag in het werk van Jessica Peters. Of over een leven lang leren door Chantal Botinga. En uiteraard vind je op Coachlink nog veel meer artikelen over leren.

Schrijfkriebels?

Wil je een bijdrage leveren aan het volgende nummer van Coachlink Magazine? Houd dan Coachlink en de social media (Twitter, LinkedIn) in de gaten. Binnenkort plaatsen we de call for papers voor nummer 6.

  • Datum 05 jun 2016

Gerelateerde onderwerpen