Nieuwsoverzicht

Doe mee aan de Nationale Coaching Benchmark Inventarisatie

Omdat cijfers over de coachbranche beperkt voorhanden zijn, is de Nederlands Orde van Beroepscoaches (NOBCO) samen met diverse partijen uit de coachbranche gestart met de grootste inventarisatie onder coaches ooit. Ook Coachlink ondersteunt dit initiatief. Daarom willen we jou ook oproepen om mee te helpen.

Met jouw hulp kunnen we meer inzicht krijgen in hoe de coachbranche is samengesteld als het gaat om achtergrond, opleidingen en werkwijze van coaches, het gebruik van coachmethodieken, de opzet van coachtrajecten (vormgeving, looptijd, aantal sessies), welke type coachvragen veel voorkomen, type doelgroepen, tarifering van coachdiensten en vele andere kerncijfers.

Doe mee, laat je stem horen!

Ben je actief als coach en wil je ook bijdragen aan meer inzicht in de coachbranche? Doe dan vandaag nog mee met deze inventarisatie. In de vragenlijst wordt niet gevraagd naar naam of e-mailgegevens. Je kunt deze dan ook geheel anoniem invullen.

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan: Nationale Coaching Benchmark inventarisatie.

De Nationale Coaching Benchmark inventarisatie wordt mede mogelijk gemaakt door Tijdschrift voor Coaching, Het Coachhuis, Coachlink.nl en diverse aanbieders van EQA-geaccrediteerde coachopleidingen.

  • Datum 19 feb 2016

Gerelateerde onderwerpen