Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 4 is verschenen

Het vierde nummer van Coachlink Magazine is uit! Dit nummer heeft als thema ‘kracht’.

Kracht is een natuurkundige grootheid die een voorwerp van vorm of van snelheid kan veranderen. Door de werking van kracht kan arbeid verricht worden. Maar we hebben het natuurlijk over meer dan die natuurkundige grootheid. Kracht is een begrip dat in vele gedaanten voorkomt: denk aan wilskracht, veerkracht, daadkracht, overredingskracht, strijdkracht, leerkracht, mankracht. (Hoe) helpt kracht coaches en coachees bij de coaching? Worden we beter van veel wilskracht? Hoe kun je je veerkracht vergroten of hoe ondersteun je anderen daarbij? Moet je je wel altijd krachtig opstellen, of is zwakte juist ook een kwaliteit? Je leest het allemaal in de nieuwste editie van het Coachlink Magazine.

Het magazine bevat onder meer een interview met de Houdini van de levensproblemen: Berthold Gunster. Hij is succesvol met zijn concept Omdenken. De auteurs van Het Groot Coachboek Angela Talen en Sasja Dirkse-Hulscher geven inzicht in wat er in hun boekenkast te vinden is. Lees het magazine vol met columns, artikelen en interviews.

Aanvragen van een papieren versie kan hier, online doorbladeren kan natuurlijk ook. Let op! Abonnees ontvangen het nummer gratis thuis, ook aanvragers van de nummers 1, 2 en/of 3.

  • Datum 18 dec 2015

Gerelateerde onderwerpen