Nieuwsoverzicht

Webinar Personal branding voor Professioneel begeleiders

Op donderdag 30 juni organiseert de LVSC een interactieve webinar Personal branding voor professioneel begeleiders met Saskia Postma.

Hoe jij met lef, leiderschap en het juiste verhaal je merk onvergelijkbaar in de markt zet. Hoe leuk zou het zijn als jouw naam als eerste opkomt bij de klanten waar jij het liefste mee wilt werken. Dat ze de weg naar jouw site en naar jouw bedrijf klakkeloos weten te vinden. Waarna ze volledig overtuigd zijn dat jij de persoon bent die de oplossing biedt voor hun probleem. Je hoeft niet meer te steggelen over je prijzen. Je hoeft hen niet meer te overtuigen van jouw diensten. Ze kunnen bijna niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Dat zijn de voordelen van een sterk authentiek merk.

Personal branding is geen rocket science. Het is niet ingewikkeld, het is een kwestie van de juiste strik leggen om wat jij van nature al in huis hebt. Met die strik gaan we aan de slag in het LVSC webinar Personal branding voor Professioneel begeleiders. Je krijgt meer inzicht in hoe jij een onderscheidend merk ontwikkelt; vanuit jouw persoonlijke kenmerken, je eigenzinnigheid, je talenten, je bijzondere prestaties, je plezier en je levenservaring. Je ontdekt wat jou anders en uniek maakt. En je leert het beter te verpakken met een verhaal waarmee jij jezelf onvergelijkbaar maakt in jouw markt. Dat is waar authentieke personal branding over gaat. Voortaan zoeken klanten jou op zodat jij niet meer met jezelf hoeft te leuren. Ik zie je graag in het webinar Personal branding voor professioneel begeleiders!

Aanmelden Wil je ook aan de slag met jouw merk? Wil je jezelf beter leren presenteren en aan de slag gaan met jouw eigen unieke verhaal? Schrijf je dan in voor het webinar Personal branding voor Professioneel begeleiders!

 >> Meer informatie en aanmeldenkan op de website van de LVSC. Je hoeft geen lid van de LVSC te zijn om mee te doen.

  • Datum 13 jun 2022

Gerelateerde onderwerpen