Nieuwsoverzicht

Online boekpresentatie Autonomie Verbondenheid Competentie Purpose

Op 6 juli a.s. ben je welkom bij de lancering van het nieuwe boek van Matthijs Steeneveld: Autonomie Verbondenheid Competentie Purpose. Dit boek gaat over het faciliteren van werkgeluk en goed functionerende teams/organisaties.

Een praktische, inspirerende en onderbouwde boekpresentatie
Mensen hebben een aantal psychologische basisbehoeftes: autonomie, verbondenheid, competentie en zingeving ofwel purpose. Als die basisbehoeftes worden vervuld op het werk, draagt dat bij aan werkgeluk en goed functioneren.

In het boek en op deze boekpresentatie legt auteur Matthijs Steeneveld uit waarom deze basisbehoeftes zo belangrijk zijn, hoe je ze op het werk herkent en vooral ook hoe je ze kun versterken! Autonomie Verbondenheid Competentie Purpose is een waardevolle tool voor leidinggevenden, maar ook voor teamcoaches en trainers die goed werk willen maken, vol werkgeluk én presteren. Binnenkort lees je alle inhoud uit dit boek ook op Coachlink.

Over de auteur
Matthijs Steeneveld is positief organisatiepsycholoog en werkt als trainer en adviseur in organisaties. Hij helpt mensen en organisaties naar goed werk: waarbij mensen floreren – werkgeluk ervaren – én goed presteren en functioneren. Daarbij brengt hij waardevolle inzichten uit de wetenschap naar de praktijk, om daadwerkelijk effect te realiseren.

Praktisch
11:05 inhoudelijk programma
11:50 feestelijke presentatie
12.00 einde
Online via Zoom

Kom je ook op 6 juli naar de online boeklancering? Je bent van harte welkom (en het is gratis).

>> Aanmelden via het formulier op Businezz

  • Datum 07 jun 2022

Gerelateerde onderwerpen