Nieuwsoverzicht

14-18 november: Week van de werkstress

Het is deze week de Week van de Werkstress. Het centrale thema dit jaar is: Mentaal en fysiek sterk!  Werkgevers krijgen concrete handvatten om dit samen met hun werknemers te realiseren. Het inzetten op het versterken van alle medewerkers leidt ertoe dat een organisatie meer in balans komt.

 

De gevolgen van de coronapandemie zijn in 2022 enorm zichtbaar geworden voor organisaties en werknemers. Een enorm personeelstekort, een vernieuwde werk-privébalans, steeds meer jonge medewerkers die stress op het werk ervaren. Het belang van het creëren van een werkklimaat met productieve en tevreden medewerkers waarbij een goede balans tussen stress en energie cruciaal is, wordt alsmaar groter.

Daarom is er binnen de week van de werkstress in 2022 naast aandacht voor het mentale welbevinden ook aandacht voor de fysieke staat. Deze twee zaken kunnen namelijk niet los van elkaar gezien worden, samen gaan we voor: Mentaal en fysiek sterk!

De week wordt georganiseerd door OVAL, dat de krachten bundelt van dienstverleners die actief zijn op het gebied van vitaliteit, activering en loopbaan. 

Meer informatie over de week en de activiteiten.

Op Coachlink vind je natuurlijk ook veel informatie over stress, maar ook over mentale kracht

  • Datum 14 nov 2022

Gerelateerde onderwerpen