Nieuwsoverzicht

Boeklancering Kwetsbaarheid als kompas

Op 28 april vieren we de verschijning van het nieuwe boek van Marijke Leys - Kwetsbaarheid als kompas. Je bent van harte welkom!

Kwetsbaarheid als kompas is een boek dat raakt. Geschreven voor de professionele begeleider om nog meer dan voorheen voelende ogen en oren te krijgen, maar ook voor iedereen die nieuwsgierig is naar de inhoud en de effecten van coaching en therapie.

In dit nieuwe boek van Marijke Leys krijg je inspiratie aan de hand van 3 verhalen die uit het leven gegrepen zijn. Je ziet hoe iemand contact kan maken met de wortels van de kwetsbaarheid, er mildheid voor ontwikkelt en het aandurft om erover in verbinding te gaan met anderen zoals een collega, een vader of moeder, een partner. Je leest hoe mensen net genoeg terugkijken naar hun geschiedenis, om dan beter vooruit te kunnen. Marijke gaat ook haar eigen patronen als hulpverlener niet uit de weg. Met mildheid en begrip voor haar eigen wortels bekijkt ze haar werk.

Tijdens het online webinar laat Marijke je meegenieten van het schrijfproces en de inhoud van de verhalen. Lieve Scheepers van www.plateau.space is de gastvrouw die de avond in goede banen leidt. Wim Cops (www.almadelagrimas.com) zorgt voor de muzikale omlijsting. Er komen ook enkele gasten meevieren: Marloes Van Beersum, de verantwoordelijke uitgever en Judith Budde (www.hetbalkon.nl) als Voice Dialogue compagnon de route. Anje Claeys (www.anjeclaeys.be) die de mooie tekeningen maakte voor het boek en Riet Fiddelaers-Jaspers (www.omgaan-met-verlies.nl) die het woord vooraf schreef, zijn er ook bij. Marijke leest voor en vertelt over hoe kwetsbaarheid een kompas is in haar leven en praktijk.

Datum: 28 april | Tijd: 20.00 tot 21.00 uur | Plaats: online via Zoom

Wil je er graag bij zijn om dit nieuwe boek te vieren? > Meld je dan hier aan.

  • Datum 18 mrt 2021

Gerelateerde onderwerpen