Nieuwsoverzicht

Lancering Doe dit boek

Coaches en trainers Hedi van Alphen en Jacqui Halmans ontwikkelden een methode voor persoonlijke groei: Doe dit boek. Op 7 december lanceerden zij deze methode met een feestelijke interactieve boekpresentatie. 

Replay
Heb je het gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? Bekijk hier de replay van het webinar. De replay blijft tot eind dit jaar beschikbaar.

In de kennisbank
De methode 'Doe dit boek' is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van breinvriendelijk leren. Ook heeft de methode een degelijke onderbouwing met de psychologische ontwikkelingstheorie van Transactionele Analyse. Deze unieke combinatie zorgt voor diepere ervaring en beleving en daarmee voor een verandering die blijft. Hiermee help je mensen zelfbewust te worden, een richting te bepalen en in actie te komen. Als coach, trainer, docent of therapeut laat je hen experimenteren, creëren en reflecteren. De content uit het begeleidersboek is hier in de kennisbank te vinden.

Doeditboek.nl
Op doeditboek.nl vind je oplossingen van opdrachten uit het doeboek en kun je een paar opdrachten downloaden. Ook worden daar regelmatig tips gedeeld.

  • Datum 08 dec 2020

Gerelateerde onderwerpen