Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 14: Perfect

Net verschenen: het veertiende nummer van Coachlink Magazine, dit keer met het thema 'perfect'. 

Soms lijkt het alsof we geen fouten meer mogen maken, alsof alles maar perfect moet zijn. Bestaat dat überhaupt? De perfecte carrière, het perfecte coachgesprek. Worden dingen niet juist interessanter als ze een beetje uit de pas lopen, als er een smetje op zit? (Hoe) ondersteun je coachees bij hun streven naar perfectie – laat je het bestaan of focus je juist op omgaan met tegenslag en teleurstellingen? En gaat het om perfectionisme of is het eerder angst om fouten te maken? Is perfectionisme iets om trots op te zijn of juist iets waar je beter afscheid kunt nemen?

Openhartige meeschrijvers nemen onze deze keer mee in hun eigen ervaringen met perfectionisme, of laten zien Verder zijn er interviews met de boeddhistische leraar Jan Geurtz, speldeskundige Ellis Bartholomeus en krijgen we een kijkje in de boekenkast van toptrainer Karin de Galan, die sinds de coronatijd helemaal is overgeschakeld naar online werken. 

Ook eens meeschrijven? Houd Coachlink en social media in de gaten! Abonnees vinden Coachlink Magazine deze week op de mat, online doorbladeren kan via Coachlink

  • Datum 07 dec 2020

Gerelateerde onderwerpen