Nieuwsoverzicht

21-27 september: Nationale vitaliteitsweek

Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven! Gedurende deze online week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste week van september plaatsvindt, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. 

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Met het thema #VitaalDigitaal draait het om bewustwording hoe je ook digitaal aan je vitaliteit kunt werken. In de Vitaliteitsweek kan je ontdekken wat het beste voor jou werkt. Doel is dan in 2028 82% van de werkenden in Nederland vitaal en verbonden is. 

Het programma bestaat uit een gratis deel en een betaald deel. Gratis zijn: 

  • Dagstart. Vanaf 8.00 uur te bekijken, op ieder willekeurig moment terug te kijken.
  • VitaBoost via LinkedIn.
  • Dagafsluiting. Vanaf 17.00 uur te bekijken, op ieder willekeurig moment terug te kijken.

Daarnaast zijn er betaalde webinars voor extra inspiratie. Een overzicht vind je hier

Wil je zelf meedoen aan de Vitaliteitsweek en inspiratie opdoen? Of je eigen event aanmelden voor de kalender? Kijk dan hier voor meer informatie. 

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan een goed doel. Dit jaar is dat Spieren voor Spieren, dat als missie heeft: 'Alle spierziekten voor kinderen verslaan!' Spieren voor Spieren zal tijdens de week ook een aantal dagstarts en een inspirerend webinar verzorgen.