Nieuwsoverzicht

Schrijf mee aan Coachlink Magazine 14

In november verschijnt de veertiende editie van het Coachlink Magazine met het thema Perfect! Coachlink Magazine is een tijdschrift voor en door coaches.

Voor deze editie zijn we op zoek naar auteurs die een artikel willen aanleveren met het thema Perfect. Soms lijkt het alsof we geen fouten meer mogen maken, alsof alles maar perfect moet zijn. Bestaat dat überhaupt? De perfecte carrière, het perfecte coachgesprek. Worden dingen niet juist interessanter als ze een beetje uit de pas lopen, als er een smetje op zit? (Hoe) ondersteun je coachees bij hun streven naar perfectie – laat je het bestaan of focus je juist op omgaan met tegenslag en teleurstellingen? En gaat het om perfectionisme of is het eerder angst om fouten te maken? Is perfectionisme iets om trots op te zijn of juist iets waar je beter afscheid kunt nemen?

Heb je een (team)coachtraject gehad dat perfect verlopen is, of heb je iemand bij een perfecte loopbaanswitch geholpen? Of heb je perfect geleerd van gemaakte fouten?

Ons verzoek
We vragen je een artikel te schrijven dat je in het magazine wilt publiceren. Let daarbij op de volgende punten:

  • Maximaal 2000 woorden.
  • Denk breed: denk niet alleen aan jezelf, maar ook aan individuen of teams die je hebt begeleid. Misschien kijk je wel terug op en wat jou betreft perfect verlopen coachtraject en kunnen anderen ervan leren. Of heb je afscheid genomen van perfectionisme en heb je daarom meer ademruimte gekregen? Bestaat de perfecte coach/ideale werknemer/perfecte partner wel?
  • Ontstijg de waan van de dag: het is mooi als je bijdrage een visie laat zien voor de langere termijn.
  • Schrijf concreet, helder en aantrekkelijk: je artikel heeft een kop en een staart, een heldere inleiding en dito structuur. Vermijd jargon, abstracties en open deuren.
  • Het hoeft natuurlijk niet perfect te zijn!

Je kunt je bijdrage aanleveren door deze vóór 15 september 2020 te mailen naar redactie@coachlink.nl.

Vervolg
De redactie beoordeelt de kwaliteit van de aangeleverde stukken. Op basis hiervan wordt een keuze gemaakt welke bijdragen in het magazine worden opgenomen – we streven naar een gevarieerde en aantrekkelijke mix. Geselecteerde artikelen worden op Coachlink gepubliceerd en krijgen aandacht via nieuwsbrieven en social media.

Liever wat minder woorden?
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een volledig artikel aan te leveren, dan is een andere bijdrage ook welkom. Denk aan een praktijkschets, een overpeinzing, een prikkelende stelling, een mindmap of een praktische tip. Ook voor de plaatsing van deze bijdragen kijken we naar de kwaliteit en variatie.
Voor vragen kun je contact opnemen met de redactie via redactie@coachlink.nl.

Foto: Jonathan Hoxmark via Unsplash

  • Datum 08 jul 2020

Gerelateerde onderwerpen