Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 13 is verschenen: Druk

Net verschenen: alweer de dertiende editie van Coachlink Magazine, met het thema Druk!

Het thema van dit nieuwe nummer is 'Druk'. We hebben een aantal weken achter ons liggen waarin we misschien minder of in elk geval op een andere manier druk waren dan normaal gesproken, maar toch ... Het is zo’n beetje het standaard antwoord geworden op de vraag hoe het met je gaat: ‘Goed ja, druk.’ Het lijkt bijna alsof je niet meer meetelt als je niet voortdurend bezig bent of in elk geval de druk ervaart om te doen alsof. Overspannenheid en burn-out lijken aan de orde van de dag. Hoe voorkom je dat je opgebrand raakt?

Je vindt artikelen over allerlei vormen van druk: de druk die je jezelf oplegt, de druk van buitenaf. En er zijn ook mensen die helemaal niet druk zijn, of die juist opbloeien onder druk. Ook lees je interviews met David de Kock, Anne de Jong en Ina Ahuis, en rubrieken met en columns van coaches die een inkijkje in hun werk en leven geven.

Ook eens meeschrijven? Houd Coachlink en social media in de gaten, het thema voor het najaarsnummer wordt daar binnenkort bekendgemaakt.

Abonnees vinden Coachlink Magazine deze week op de mat, online doorbladeren kan via Coachlink!

  • Datum 15 jun 2020

Gerelateerde onderwerpen