Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 12 is verschenen: Zelf

Net verschenen: alweer de twaalfde editie van Coachlink Magazine, met als thema Zelf!

Het thema van dit nieuwe nummer is 'Zelf'. Hoe zorg jij ervoor dat je als coach authentiek bent en hoe helpt dat je in je coaching? Of zijn er momenten waarop je juist niet het achterste van je tong moet laten zien? Kun je het leren, je authentieke zelf zijn? En hoe help je je coachees daarbij?

Je vindt artikelen over de onvolmaaktheid van het zelf, meerdere zelven, maar ook de kracht en het ontwikkelen van het zelf. Ook lees je interviews met Manon Ruijters, Matthijs Steeneveld en Bas Blekkingh, en rubrieken met en columns van coaches die een inkijkje in hun werk en leven geven.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees hier dan bijvoorbeeld Omgaan met narcistisch leiderschap in jouw organisatie van Emilie Diephuis- FLueres. Of Wees jezelf, er zijn al zo veel anderen van Larinda Bok. Liesbeth van Breemen schrijft over de essentie van het Zelf, en Ninouk Hehekamp stelt in haar artikel de vraag of je aan het leven of aan het overleven bent. Marja Postema beschrijft de invloed van ouders op wie je bent geworden in Worden wie je bent. En volgens Yvette Korbee moet je soms juist veranderen om jezelf te blijven

Ook eens meeschrijven? Houd Coachlink en social media in de gaten, het thema voor het voorjaarsnummer wordt daar binnenkort bekendgemaakt.

Abonnees vinden Coachlink Magazine deze week op de mat, online doorbladeren kan via Coachlink (of hier)!
 

  • Datum 10 dec 2019

Gerelateerde onderwerpen