Nieuwsoverzicht

Deelnemers gezocht voor afstudeeronderzoek naar coaching

Mo Landsman is bezig met haar afstudeeronderzoek bij de Open Universiteit van Nederland; dit onderzoek gaat over de uitkomsten van coaching. Hiervoor zoekt ze deelnemers die een coachtraject volgen.

Wat kun je bijdragen? 

Coaching krijgt steeds meer een plek in de huidige westerse maatschappij, maar heeft nog relatief weinig aandacht gekregen binnen wetenschappelijk onderzoek. Daar kun je verandering in brengen door deel te nemen aan dit onderzoek. Door je deelname komt er meer inzicht in en kennis over coaching. Welke veranderingen vinden er bijvoorbeeld bij de coachee plaats gedurende het coachtraject? De onderzoekers brengen dit graag in kaart om het inzicht in werkzame processen en de uitkomsten van coaching te vergroten. Dit kan helpen om coaching in de toekomst verder te verbeteren en verder wetenschappelijk te onderbouwen.

Helpen als coach

Ken je coachees die momenteel bij jou of bij andere coaches een coachtraject volgen, onlangs zijn begonnen of binnenkort gaan starten met een coachtraject? Wil je ze attenderen op het onderzoek?

Deelnemen als coachee

Bent je 18 jaar of ouder en volg je momenteel een coachtraject of ga je binnenkort starten met een coachtraject? Dan kun je deelnemen aan het onderzoek. Ben je bereid om de online vragenlijst van ongeveer 15 minuten in te vullen en wil je deze vragenlijst (max 10 minuten) nogmaals invullen na drie weken? Zo ja; dan ben je helemaal geschikt voor deelname!

Privacy

Je gegevens en antwoorden worden anoniem verwerkt.

Deelnemen

Als je nu besluit deel te nemen aan dit onderzoek, waarmee je de onderzoekers en de wetenschap een handje helpt, kun je je aanmelden via de mail: coachonderzoek@ou.nl. Langs deze weg kun je ook eventuele vragen stellen. 

 

Beeld: Jon Tyson via Unsplash

  • Datum 27 nov 2019

Gerelateerde onderwerpen