Nieuwsoverzicht

Coachlink Magazine 10 is verschenen: Zin

We zwaaien het jaar 2018 uit met een nieuw nummer van Coachlink Magazine. Het thema deze keer is Zin. 

Het zoeken naar zin en betekenis is de afgelopen jaren steeds ‘normaler’ geworden, het is iets wat we met ons allen steeds openlijker doen. We zoeken steeds meer als individu en met elkaar naar een waardevolle manier om invulling te geven aan ons leven en werk. Als coach kun je daarin een belangrijke rol spelen, maar hoe doe je dat? De bijdragen in het magazine gaan over zin in de ruimste zin van het woord: zin in je werk, in een relatie met een partner met een psychische aandoening, in een coach (of juist niet), in het leven na een ingrijpende gebeurtenis, in het oprapen van vuil dat mensen achterlaten. Interviews zijn er met voormalig IKEA-topvrouw Liesbeth Dillen, ‘wavewatcher’ Hans van der Loo en Jelle Hermus, auteur van het beste spirituele boek van 2018. Een nummer om zin in te krijgen!

Abonnees van Coachlink en aanvragers van eerdere nummers krijgen het blad binnenkort thuisgestuurd. Nu al nieuwsgierig of lees je liever online? Het magazine is ook online door te bladeren. 

Meer zin? Lees op Coachlink bijvoorbeeld de blogs van Yolande Derix of Kees Jongman. Of lees een selectie aan artikelen over dit onderwerp. 

Liever live op zoek naar zingeving? Op 31 januari 2019 organiseren Rudy Vandamme en Ilse Vooren op de VU Amsterdam de Dag van de Zingeving. Het thema dit jaar: 'Purpose meets Business'. 

  • Datum 04 dec 2018

Gerelateerde onderwerpen