Nieuwsoverzicht

Schrijf mee aan Coachlink Magazine 10: Zin

In november verschijnt de tiende editie van het Coachlink Magazine met het thema Zin. Coachlink Magazine is een tijdschrift voor en door coaches.

Voor deze editie zijn we op zoek naar auteurs die een artikel willen aanleveren met het thema ‘Zin’. Dat is een woord dat je op meerdere manieren kunt lezen. Het kan gaan over zingeving, de behoefte om waarde toe te kennen aan dat wat we doen, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de wereld om ons heen. Maar het gaat ook over energie, vol gaan voor dat wat je te doen hebt. Waar krijg jij energie van?

Het zoeken naar zin en betekenis is de afgelopen jaren steeds ‘normaler’ geworden, het is iets wat we met ons allen steeds openlijker doen. We zoeken steeds meer als individu en met elkaar naar een waardevolle manier om invulling te geven aan ons leven en werk. Als coach kun je daarin een belangrijke rol spelen, maar hoe doe je dat? Hoe ondersteun je coachees in het zoeken naar zin en bij vragen waarop geen eenvoudige antwoorden zijn? Hoe help je coachees en organisaties er weer meer zin in te krijgen, energieker te worden? En is al die aandacht voor zin vooruitgang of moet je soms gewoon zin maken?

Ons verzoek
We vragen je een artikel te schrijven dat je in het magazine wilt publiceren. Let daarbij op de volgende punten:

  • Maximaal 2000 woorden.
  • Denk breed: niet alleen coachees, maar ook teams en organisaties kunnen op zoek zijn naar zin. En hoe zit het met jouw eigen zin? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Hoe help je anderen dat te ontdekken? 
  • Ontstijg de waan van de dag: het is mooi als je bijdrage een visie laat zien voor de langere termijn.
  • Schrijf concreet, helder en aantrekkelijk: je artikel heeft een kop en een staart, een heldere inleiding en dito structuur. Vermijd jargon, abstracties en open deuren.

Je kunt je bijdrage aanleveren door deze vóór 30 september 2018 te mailen naar redactie@coachlink.nl.

Vervolg
De redactie beoordeelt de kwaliteit van de aangeleverde stukken. Op basis hiervan wordt een keuze gemaakt welke bijdragen in het magazine worden opgenomen – we streven naar een gevarieerde en aantrekkelijke mix. Geselecteerde artikelen worden op Coachlink gepubliceerd en krijgen aandacht via nieuwsbrieven en social media.

Liever wat minder woorden?
Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een volledig artikel aan te leveren, dan is een andere bijdrage ook welkom. Denk aan een praktijkschets, een overpeinzing, een prikkelende stelling, een mindmap of een praktische tip. Ook voor de plaatsing van deze bijdragen kijken we naar de kwaliteit en variatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met de redactie via redactie@coachlink.nl.

  • Datum 09 jul 2018

Gerelateerde onderwerpen